Nå kan innbyggerne registrere positiv hjemmetest selv

KS har utviklet en ny tjeneste der innbyggerne selv kan registrere at de har tatt en positiv hjemmetest. Informasjonen kommer rett inn i Fiks smittesporing, slik at kommunen kan starte smittesporingsarbeidet.

Tjenesten er klar tirsdag 14. desember

Tjenesten settes i produksjon tirsdag 14. desember, rundt klokken 15.00.

Snart mulig å registrere barn

I den første versjonen av løsningen kan innbyggere med egen BankID registrere positiv test for seg selv. Vi jobber med funksjonalitet som gir foresatte mulighet til å registrere egne barn. Dette vil være klart 21.desember.

Les mer om løsningen på Fiks-portalen. Vi oppdaterer nettsidene fortløpende med tekst og skjermbilder.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på smittesporing@ks.no hvis du har spørsmål.